Nyelvválasztó:Pannon Player Agency

Laczkó Mihály játékosügynök — Pannon Player Kft.


hírek

Messi zsinórban negyedszer aranylabdás
A FIFA-Aranylabda 2012-es jelöltjei a portugál Cristiano Ronaldo, a spanyol Andres Iniesta és az argentin Lionel Messi voltak. Messi négy egymás követő évben kapta meg az elismerést, ezzel rekordot döntött.

Átadták Zürichben az év labdarúgójának járó FIFA-Aranylabdát. A díjazott a Barcelonában játszó argentin Lionel Messi. Az elismerés várományosai voltak még rajta kívül a Real Madridot erősítő, portugál Cristiano Ronaldo, valamint a világ- és Európa-bajnok, spanyol Andres Iniesta.

Messi négy egymás követő évben kapta meg az elismerést, ezzel rekordot döntött.

Az aranylabdás beszédében hihetetlennek nevezte, hogy negyedszerre is megkapta a díjat. Köszönetet mondott a Barcelona játékosainak, köztük Iniestának, akivel "nagyszerű volt együtt edzeni és játszani". Említést tett az argentin válogatottbeli csapattársairól is. Megköszönte az elismerést minden edzőjének és munkatársának, a családjának, a barátainak, valamint a feleségének és a fiának.

A szlovák Miroslav Stoch nyerte az év legszebb góljáért járó, idén negyedik alkalommal átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi éves gáláján vehetett át a győztes.

Franz Beckenbauer kapta a FIFA elnöki különdíját. A nyertes kihirdetését Joseph S. Blatter FIFA-elnök beszéde előzte meg.

Forrás: hvg.hu


videók