Nyelvválasztó:Pannon Player Agency

Laczkó Mihály játékosügynök — Pannon Player Kft.


hírek

Had: jól érzem magam az ETO-nál

Próbajátékon van a győri csapanál Marián Had. A 14-szeres szlovák válogatott az őszi idényt kölcsönjátékosként Dunaszerdahelyen töltötte, ahol középhátvédként és balhátvédként egyaránt szerepelt.

- Nagyon jól érzem magam az ETO-nál, sokat segítenek ebben elsősorban azok a játékostársaim - Marek Strestík, Michal Svec és Molnár Péter - ,akikkel egy nyelvet beszélek.

- Balhátvéd poszton számíthat rád Pintér Attila, de úgy tudjuk, középső védőként sem jössz zavarba.

- Nem probléma egyik poszt sem, nagyon szeretek középen játszani, és persze balbekkben is. Annak idején amikor a szlovák válogatottban szerepeltem, akkor is ezen a poszton számított rám a kapitány

- Játszottál korábban az ETO ellen itt Győrben, Dunaszerdahelyen pedig több drukkere is van a csapatnak. Mielőtt ide kerültél volna mennyit tudtál az ETO-ról?

- Őszintén megvallom, nem sokat. Emlékeztem a stadionra, ahol a Bajnokok Ligája selejtező előtt az utolsó felkészülési mérkőzést vívtuk a Slovannal, de ezen kívül csak annyit tudtam, hogy a magyar bajnokság egyik meghatározó együttese.

- Ha összehasonlítjuk az ETO-t a Slovan Bratislavával, akkor mi az, amit hasonlónak látsz, és mi az ami más?

- Az anyagiak között nem nagyon látok különbséget, de a pénzen kívül minden más. Nagyon jónak tartom például azt, hogy itt egy helyen van minden, és nem kell utazni. Gondolok itt a pályákra, az uszodára, a konditeremre. Az edzésben is azt látom, hogy itt sokkal többet kerül elő a labda.

- Ha Győrbe szerződsz, milyen céljaid lesznek?

- Természetesen szeretnék bekerülni a csapatba, folyamatosan játszani, bajnoki címet szerezni és kilépni az európai kupaporondra.

Forrás: www.eto.hu


videók