Nyelvválasztó:Pannon Player Agency

Laczkó Mihály játékosügynök — Pannon Player Kft.


hírek

P. División: meccsét megnyerte, Falcaót elvesztette az Atlético

Az Atlético Madrid 2–0-ra legyőzte a Levantét a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A házigazdáknál Koke és Adrián López volt eredményes, Radamel Falcao pedig megsérült.

A 32. percben Adrián López Javi Manquillo jobb oldali beadása után tekert a megüresedő kapuba, előnyhöz juttatva a fővárosi csapatot. A valenciaiak nem tudtak újítani, a 60. percben Koke is betalált, 20 méterről a bal felsőbe tekert, ezzel eldöntötte a három pont sorsát. Az örömbe aztán nem kevés üröm is vegyült: a 62. percben a házi gólkirály, Falcao fájdalmas arccal terült el a földön, le is kellett cserélni.

Diego Simeone, az Atlético szakvezetője a győzelem utáni sajtótájékoztatón azt mondta: körülbelül három hétig nem számíthat Falcaóra, akinek a bal combizmával akadtak problémái. Az viszont csak a hétfői, alapos orvosi vizsgálat után derül ki, hogy milyen komoly a baj.

A tabella második helyén álló madridiakra legközelebb a csütörtöki Spanyol Kupa-mérkőzés vár a Betis ellen a negyeddöntő visszavágóján, majd a bajnokságban a Bilbaóval és szintén a sevillaiakkal találkoznak, jelen állás szerint Falcao nélkül.

A kolumbiai támadó kiesése érzékeny veszteség lenne az Atléticónak, hiszen a 26 éves csatár az eddigi 20 bajnokin 18 gólt szerzett, igazi vezére a „matracosoknak".

Forrás: www.nemzetisport.hu


videók