Nyelvválasztó:Pannon Player Agency

Laczkó Mihály játékosügynök — Pannon Player Kft.


hírek

Két szlovák válogatott labdarúgó, Zofcák és Halenár, közvetítésünkkel került Nyíregyházára.

Két szlovák válogatottal és egy grúz középpályással kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus. Juraj Halenár, Igor Zofcák és Zurabi Arziani is a Szparit erősíti.

Juraj Halenár 31 esztendős, támadó. Az elmúlt hat évben a Slovan Bratislava labdarúgója volt, és 150 élvonalbeli meccsen 55 gólt szerzett csapata színeiben. Számos Bajnokok Ligája és Európa-liga mérkőzést játszott, többek között a Napoli, a Sparta Praha és a Ludogorec ellen, utóbbinak két gólt is lőtt egy éve a selejtezők során. Három alkalommal volt tagja a szlovák válogatottnak. A szlovák élvonal leggólerősebb játékosa 2016.június 30-ig szóló szerződést kötött a Szparival.

Nem érkezett egyedül, korábbi csapattársa, Igor Zofcák is 1,5 évre elkötelezte magát a Spartacushoz. A középpályás 14 alkalommal léphetett pályára a válogatottban, szintén 31 esztendős. 2010-ben igazolt a Slovan Bratislavához, és 94 meccsen 13 gólt szerzett a csapat színeiben. Ő is számos európai kupameccset játszott az elmúlt esztendőkben. Mindkét labdarúgó szerződtetésében a Pannon Player Menedzser Iroda munkatársa, Laczkó Mihály FIFA menedzser segítette a Spartacust. Kedden egy grúz védekező középpályással is megállapodtak a vezetők. Zurabi Arziani 27 esztendős, korábban az Anzsi Mahacskala és a Rubin Kazany labdarúgója is volt. Vele is 2016. június 30-ig szóló szerződést kötött a klub. Amennyiben sikerül elintézni a papírokat, a játékosok már szerdán, a Nyírbátor elleni első felkészülési mérkőzésen is pályára léphetnek.

Fotók: isport.blesk.cz és sport.aktuality.sk
Forrás: www.nyiregyhazaspartacus.hu


videók