Nyelvválasztó:



Pannon Player Agency

Laczkó Mihály játékosügynök — Pannon Player Kft.






magunkról

Laczkó Mihály Attila, közgazdász vagyok. Sportolói múltam: vízilabdáztam, ifjúsági éveimet az Újpesti Dózsában töltöttem, majd a Ferencvárosban folytattam. Aktív sportolói pályafutásomat a Tipográfiában fejeztem be.

Sportvezetői tevékenységemet 1997-ben kezdtem, mikor is az UTE labdarúgó-szakosztályához kértek fel elnökségi tagnak. 1998 év végén az IMG (angol sportbefektetői cég) támogatásával az Újpest elnökjelöltje lettem. A választáson meg kellett hajolnom az erősebb lobbi előtt. 1998-tól szintén e klub vízilabda-szakosztályának elnökévé választottak. A szakosztály irányításom alatt érte el utolsó nagy nemzetközi sikerét, 1999-ben megnyerte a LEN-kupát.

Édesapám, Dr. Laczkó Mihály 1989-95-ig majd 1996-tól 1998-ig a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke volt. Az Ő visszavonulása után kezdtem el felépíteni a labdarúgó-menedzseri tevékenységemet. 2002-ben a FIFA közreműködésével szereztem meg – másodikként az országban – az ehhez szükséges licencet.

Ekkor alapítottam meg cégemet, a PANNON PLAYER Kft-t is.

Ügyfélkörünkhöz tartoztak, illetve tartoznak a következô játékosok: Julio Cezar, Túlió, Szabics Imre, Korsós György, Tököli Attila, Rósa Henrik, Simek Péter, Balajcza Szabolcs, Rajczi Péter, Halmosi Péter, Czvitkovics Péter, Michal Hubnik, Martin Klein. Támogatásunkkal került Magyarországra Marek Strestik és Michal Svec. Mérföldkő volt irodánk életében, hogy Szalai Ádám légiós pályafutását elindítottuk. Közreműködésünkkel került Újpestről a VFB.Stuttgarthoz, majd segítségünkkel a világ egyik legjelentősebb klubjához a Real Madridhoz.

2012-től cégünk cseh és szlovákiai képviselőjének, Gálffy Györgynek a segítségével, irodánk tevékenyégét kibővítette a jégkorong sportággal. A Cseh Köztársaság valamint Szlovákia majd minden csapatával kapcsolatban állunk, közülük kiemelnénk a KHL-ben játszó Lev Prágát. Sapa Fehérvár AV 19 jelenlegi vezetőedzőjét, Jan Nelibát is mi képviseljük.

Belföldön minden csapattal törekszünk a hosszú távú, korrekt együttműködésre.

Külföldön a partnereinken keresztül kapcsolatban állunk szinte minden európai csapattal. Személyes jó kapcsolatunk van a következô kluboknál: Celtic, Crystal Palace, Ipswich, Internacional, Porto Alegre, Barcelona, Espanol, Betis, Malaga, Sevilla, Real Madrid, VfB Stuttgart, Sparta Prága, Hradec Kralové, Slovan Bratislava

Célunk, hogy minél több tehetséges játékost juttassunk olyan lehetőséghez, amely a saját illetve az egész magyar futball és jégkorong felemelkedését jelenti.